Sunday 3 May 2020

Ako očistiť kryštáľ


Teraz je perfektný čas na čistenie kryštálov. Všetky elementy zeme majú pamäť, jednoducho preto lebo každá forma vo vesmíre v sebe drží všetky atribúty stvoriteľa. Oheň, vzduch, strom, zem, my… Všetko má pamäť a cez zákon cyklov sa táto pamäť môže obnoviť a prispôsobiť k novému životnému cyklu.

 
Molekula vody H2O, v ktorej molekuly vodíka sú pripojené na molekulu kyslíka veľmi špecifickým spôsobom čo spôsobuje že sa voda na jar stáva nápomocnou pre rast. Iba na jar je voda v perfektnom geometrickom tvare v 180 stupňovom uhle ktorý napomáha k rastu.  Vtedy voda prehlasuje prírode že je čas na prebudenie. Je to časom prepojenia so zdrojom života.

Voda nie len že má v sebe pamäť, a pamätá si čo sa s ňou dialo v zime ale zároveň stimuluje vývoj. A rovnako kryštály ktoré sú stlačeným svetlom voláju po obnove. Všetko volá po obnove. A keď dame kryštáľ do vody oni sa navzájom veľmi výhodne ovplyvňujú. Voda čistí pamäť kryštálu z minulého cyklu a kryštáľ odovzdáva vode pamäť.

Niekedy sa s kryštálmi a kameňmi skrášlujeme a nosíme ich na sebe a učíme sa z cyklov. A preto je dôležité vedieť ako použiť energiu kryštálov na rovnováhu a iné účely ktoré podporujú vývoj, podporu, a udržanie.

Tak ako si očistiť kryštáľ?
Choď do prírody. Najlepšie na miesto nedotknutej prírody a ticha. Nájdi neveľký potok, ktorý sa vlieva do rieky. Potok je najlepší preto lebo je v ňom kolobeh vody, ako para v oblakoch, dážď, rieky a ocean… Potok je energiou mladosti, a aktyvovanie vody v potoku je najradostnejšie. Týmto prirodzeným pohybom hada sa voda okysličuje a takým to spôsobom dostáva určité kódy prírody. Nie len že je voda v potoku okysličovaná ale sa nachádza aj v najvyššom stupni radosti a šťastia. Vo veľmi vysokom stupni neporušenosti,  dychtivá po stretnutí s riekou.  Cyklus vody takto pokračuje v lete a na jeseň.

Najlepšie je ale urobiť toto čistenie na jar.  Ideálny je potok v ktorom je voda z roztápajúceho sa snehu a ktorý preteká iba počas jari a ktorý v lete vysichá a sa stráca. Svoje kryštály, kamene a šperky polož do potoka pod neustály prúd vody na určitý čas. Môže to byť aj jeden deň alebo dva. Kryštál a šperky budú neutralizované a nabité.  Keď ich z vody vyberieš polož ich na miesta ktoré cítiš že ich potrebujú. Ak ich používaš pre svoju vlastnú potrebu alebo liečenie daj ich do handrenného vrecka a nechaj ich zakryté.

Kamene sú vo vode očistené a zneutralizované od všetkého čo so sebou niesli. A sú nabité a cítia živé. My pocítujeme ako su veľkou časťou nášho života.

Keď sme ich zobrali preč z nášho domu, dom cítil akoby bol prázdny a keď sme sa s nimi vrátili naspäť dom cítil úplne inakšie. To všetko čo v sebe predtým držali bolo zneutralizované. Oni majú úplne iný pohľad na svet a my ani z ďaleka nie sme ešte tam kde sú oni.

Na jednej strane sú ako deti. Siroty, ktoré boli zobraté ich veľkej mame a potrebujú žiť v komunite a skupine. Sú svojim vlastníkom verní a preto neberte na ľahkú váhu ak sa rozhodnete svoj kameň niekomu darovať. Preto že kamene a kryštály sa skutočne naviažu na vás a na váš dom.

Keď sa snimi prepojíte a postaráte sa o ne tak vám ponúknu svoj dar, ale najprv potrebujú byť ubezpečené. I keď sú veľmi veľmi staré i tak v sebe držia určitú čistotu lásky. Sú ako deti, ktoré si nás vybrali za svojich rodičov.

Kryštály v sebe držia perfektnú geometrickú štruktúru šesťhranu, ktorý je perfektnou posvätnou reprezentáciou evolúcie. Je vlastne dimenziou bitosti, ktorá je vývojovo o moc ďalej ako sme my. Tento vzájomný vzťah je pre nás vzájomne prospešný lebo my tak získavame posvätnú geometriu existencie a vnímania. Je to čistá koncentrácia svetla s obrovskou schopnosťou prepojenia so všetkými kryštálmi toho istého druhu na zemi, iných planétach a rôznych častiach vesmíru.

A preto je náš vzťah s nimi veľmi užitočný. Keď sa s nimi prepojíme tak sa s nami podelia o ich šablonu.  Je to ako telefón alebo vysoká rýchlosť internetu k vyšším formám existencie. A takéto telepatické prepojenie pozýva náše elektromagnetické pole aby vibrovalo na tej istej úrovni. Obrovským dopadom je keď v nich meditujeme.

Skutočne nepotrebujeme žiadnu astronómiu ak sme skutočne napojení na svetlo, na tok informácii ktoré od nich dostávame o celom vesmire a zemi.  

Čo viac potrebujeme? Oni prepájajú nebo a zem. Preto majú šperky tak veľkú silu. Hlavne ak boli vytvorené so špecifickým zámerom a špecifickou kombináciou kameňou a kryštálov. A preto že ich na sebe nosíme, potrebujeme vedieť ako ich energeticky vylepšiť a ako s nimi obnoviť váš vzťah.

Keď si kúpite kameň, súčasťou nákupu nie je doklad o adopcií ale neberte ich na ľahkú váhu lebo oni sú živé. Sú živou bytosťou ktorú si potrebujeme uvedomiť a starať sa o ňu.

V škole sme sa učili že na najvyššej úrovni je človek, potom zvieratá, rastiny a nakoniec kamene.  To je nesprávne. Je to presne na opak. Prvé sú kryštály, stromy, rastliny a vegetácia a potom sú ľudia a zvieratá. Kryštály sú o moc staršie a ich múdrosť nám chýbala a bola používaná nesprávne.

V poslednom čase cítime obrovskú príťažlivosť ku kryštálom a kameňom, a tak vás pozývam dať svoje kamene a kryštaly do zurčiaceho potoka. Nelimitujte sa ak žijete v mestách. Dajte ich na poobedie do rieky alebo ku vodopádu aby sa dobili.