Tuesday 19 May 2020

Získaj späť vnútornú silu



Matthew: vysvetli nám silu, a ako strácame našu silu asi už od samého počiatku ľudstva. Našu silu dávame formou energie iným byitostiam, ktoré ju zbierajú. Často počujeme o boji medzi dobrom a zlom ale prišli sme na to že to tak v skutočnosti vlastne nie je.


 

Pred rokmi sme neustále energeticky čistili ľudí, na ktorých boli napojené iné bytosti, vizerajúce ako hmyz. Tieto bytosti cucali energiu ľudí z energetického centra solárneho plexu. Energeticky sme ich očistili, ale keď sme ich za týždeň znovu stretli, tak na sebe mali pricucnutú ďalšiu, inú bytosť. Väčšina ľudí dala k takémuto niečomu súhlas. Keď sme sa napojili na túto parazitickú energiu tak sme sa dozvedeli, že títo ľudia im dali súhlas k tomu aby im zobrali ich energiu.



Berdhanya: chcela by som vysvetliť čo je “súhlas”. V okamihu keď nezoberieme zodpovednosť za našu energiu a silu a nenaplnime náš priestor, tá sila a energia sa stáva neyužitou energiou a potravou (pre takéto bytosti) ktorú sme zanechali a nevyužili. Existuje zákon prírody/vesmíru že ak energia nie je využitá a priestor nie je zabraný nami, niekto iný ju využije.



Matthew: ak sa zriekneme/vzdáme našej energie a sily srdca, čo je obrovským množstvom energie, ktorá tam potom je pre tieto neviditelné bytosti. Preto že oni nemajú energiu života a potrebujú ju odniekiaľ zobrať.



Berdhanya: presne tak, a musím povedať že ak vo svojej ľudskej formenapriklad  dávame priestor egu, alebo robíme veci pre náš vlastný záujem, táto forma/sila nemá životnú energiu a tak potrebuje život z tvojho srdca a zdroja. A tak tiež hľadá vonku ľudí ktorí sú vždy ochotní, nevedia povedať nie, sú ľahko zmanipulovatelní, ochotní dať, ľahko podľahnú atď tejto sile.


Toto by nemal byť žiadny nový koncept. Je to niečo čo liečitelia posledných 10 rokov objavujú. Ale čomu sa   tešíme je, že práve teraz táto energia je znovu zladená. A zem nám hovorí:” ľudia zostaňte doma, zorganizujte si okolo seba svoje veci, a zamyslite sa nad tým či chcete znova získať naspäť túto silu a získať naspäť nové teritórium a či vy ľudia sa postavíte so zodpovednosťou, ponukou a novým riadením svojej vlastnej planéty”. Túto možnosť máme pred nami a je nevyhnutné, a je úplne nevyhnutné riešiť  situácie týkajúce sa ekonomie, vzdelávania, financií a ktoré dostávajú ľudstvo do pozície ešte väčšej pokory. Či už tým, že všetci sa musia dať zaočkovať, či už tým, že dostávame určité informácie aby sme sa znovu podriadili, alebo sa rozhodneme čo skutočne na tejto planéte chceme, a aký je náš ďalší evolučný krok ktorý môžeme urobiť.


Možno si teraz uvedomujete parazitickú energetickú výmenu, a práve teraz ako pre jednotlivca je čas prehodnotiť zmluvu (súhlas) ktorú ste niekedy vytvorili.  Potrebujete začať s tými najbližšími vzťahmi aké okolo seba máte. Spirituálne zmluvy (súhlas) so svojim partnerom, deťmi, a s tymi čo sú okolo vás.



Otázkou teraz je: ako berieš energiu iným a ako používaš svoju vlastnú energiu? Tvoja vlastná energia je založená na tvojej vlastnej zodpovednosti a schopnosti reagovať na svoje vlastné nadšenie pre niečo. Svoju vášeň, radosť, inšpiráciu a uistenie o tom čo potrebuješ každý durobiť. Každý okamih počas tohto času separovania a samoty.



Nie je to nič komplikované alebo niečo čo by sa týkalo budúcnosti. Parazitický súhlas/zmluva buď na pokračovanie toho čo bolo do teraz alebo na vytvorenie novej sa deje práve teraz. A my nemáme veľa času. Práve teraz sme uprostred experimentu, a už aj zažívame jeho následok. Môžeme ukončiť cyklus tohto experimentu so skúsenosťou a uvedomením si že tam ide o väčšiu integráciu ktorá je nasmerovaná na určitý vzostup k určitému evolučnému kroku, ktoým je: “Hej ľudia my si zaslúžime byť konečne slobodnými. Je to teraz pred našimi očami, možno ako niečo abstraktné, ale naozaj teraz o toto ide.



Matthew: áno, a často hovorím že nejde o to aby sme sa stali voľní ale si uvedomili že voľní sme.  A robí to obrovský rozdiel. Keď si myslíš že niečo potrebuješ získať, alebo sa potrebuješ niekam dostať, je to akoby si hovoril:”ja to nechcem”. Keď si uvedomíš že si voľný, tak to je teraz a hneď. V tom je úplnná prítomnosť.



Berdhanya: minulosť existuje vtedy ak nie si v prítomnosti. Minulosť odchádza keď si v prítomnosti. Minulosť sa rozpúšťa v prítomnom okamihu a existuje iba v tedy keď nie si prítomný v prítomnosti.



Matthew: minulosť je v tvojej neprítomnosti (ak nie si v prítomnom okamihu) a tak isto budúcnosť. Budúcnosť je iba v tvojej neprítomnosti (neprítomnosti v prítomnom okamihu).

Toto naše učenie je o tom aby ste sa svojej sily nevzdali. Ak sa na to pozrieme s väčšieho pohľadu v našej spoločnosti sa vzdávame našej sily i v tedy keď sme zadĺžení, a potom väčšina našej práce ide len na to aby sme zaplatili úroky. A je to tak absurdné, ale takto žijeme. A tento system sa ide zmeniť.



Berdhanya: tam je potencial na to aby sa to zmenilo, ale my sa musíme zmeniť.



Matthew: a zo všetkých strán sme bombardovaní s nespočetnými príčinami sa báť. Oni sa snažia nás držať v strachu. Nezáležiac na tom ako je všetko v poriadku, vždy sa nájde dôvod prečo sa báť a dôvod sa vzdať.



Berdhanya: chcem dať niekoľko príkladov, lebo ľudia si myslia že sa potrebujú stať aktivistami, ísť von a byť sa za práva, ale je to úplne jednoduché. Napríklad vo vzťahu medzi mužom a ženou. Keď sa snažíme za každú cenu uspokojiť toho druhého. Keď sa snažíme nedostať sa do konfliktu tým že nepovieme: “ja som tu, a ja sa mením a som každý deň nová/ý. Nesúhlasím s tým aby som bol/a obeťou, nesúhlasím s mojou potrebou kontrolovať iných”.



To všetko skutočne začína vo vašom vlastnom dome, a vy ste teraz doma. Skutočne a spirituálne môžte tento stav separovania od iných použiť na prehodnotenie sily/moci vo vašom dome. V zápase o silu a moc vlastne ide o životnú energiu. Sme v boji za energiou ktorú transformujeme do peňazí, zdravia, vitality, …  A my to nazývame silou. Ale v skutočnosti pod silou leží energetická sila, sila života, vitality, zdravia, tvojho zdravia, zdravia detí, zdravia komunity a zdravia planéty.



Nie je to nič abstraktné. Je to priamo pred tvojimi očami. Ty sa len potrebuješ zastaviť a porozmýšľať nad tým, akým spôsobom si ty parazitom, a aká je tvoja dohoda/zmluva/súhlas na to aby si bral iným ich energiu, a nechal iných zobrať tvoju energiu. Tvoju životnú energiu.



A zapamätajte si, to nikdy nie je jednostranné. “Oni cucajú moju energiu a ja si to nenechám!”. Nie, nie, tak to nie je. Ak oni cucajú tvoju energiu, ty tiež cucáš ich energiu. Tak že buď neutrálny a úprimný k tejto vzájomnej výmene energií. Uvedom si, že to musí skončiť. Potrebujeme byť energeticky nezávislý aby sme si znovu nárokovali na životnú energiu ktorú máme a ktorá je nám daná aby sme zažili, preskúmali, a prežili dobrodružstvo v bádaní toho, čo je život.