Wednesday 12 May 2021

Posvätnosť spätnej väzby

 


Výňatok zo Satsangu 2020

Všetky správy, ktoré počujete v každom okamihu, sú elektrickým výbojom vášho vyššieho Ja ktoré dostáva vaše jadro(v srdci). Jadro tieto správy filtruje cez názorové systémy. 

 

Najskôr sa správy dostanú do mysle ako myšlienka alebo sa prejavia ako emócie a odtiaľ vytvoria impulz. Tento impulz sa prejaví ako určitá činnosť alebo ako inšpirácia, na niečo zareagovať. Čím viac ste schopní čistejšie načúvať každému okamihu každého dňa, alebo nestojíte v ceste týmto správam tohto riadenia, tým viac máte schopnosť konať synchronne s časom. Veci neodkladáte na neskôr, alebo si ich neuvedomujete až neskôr.

Takže všetka táto energia sa zhromažďuje v treťom oku. A tretie oko zharmonizuje energiu správy do mozgu. Z mozgu pokračuje do myšlienok alebo činov. Ústna dutina je prvá, ktorá prijíma rezonanciu a ktorá vám doslova a do písmena dá pocit túžby alebo chuť na niečo. Vnímajte to ako inšpiráciu, napríklad: „Ach, chcel by som ísť na toto miesto a navštíviť tohto priateľa.“ Je to chuť niečo urobiť.

Takže všetky horné časti pripravujú túto rezonanciu a stávajú sa priestorom rezonancie. Keď je tretie oko v súlade s centrom hrdla, dolná časť vašich úst bude chcieť, zareagovať, a svojim hlasom sa vyjadriť. A tak sa správa stáva poslaním. V každej chvíli dostávate správu a táto správa je vašim poslaním.

Ak sa pozrieme na slovo „poslanie“, ktoré znamená: niečo, čo je, alebo musí byť doručené/splnené. Rovnako ako za starých čias, keď tam bol posol a jeho úlohou/poslaním bolo doručiť správu na určité miesto. Jeho cesta bola poslaním. Keď je správa doručená, je to osud, je to cieľ, je to príchod poslania.

Rovnako tak každá správa, ktorú dostávate, je poslaním. Je to poslanie dňa. Je to poslanie, ktoré buduje akúsi dráhu, cestu. Správu doručíte vy, vaše vyššie ja, s tým že ale nepoznáte miesto určenia. Vy ste iba stále očarení cestou, tým, čo vidíte okolo seba, a zároveň pokračujete v počúvaní.

Aby ste splnili poslanie, musíte kráčať po ceste. Musíte vyjadriť hrdlom rezonanciu toho, čo ste počuli. Takže správu poviete, vyjadríte a to upevňuje poslanie, a posolstvo.

Často krát nevieme čo je našim poslaním, a berieme poslanie ako určitý cieľ. Nevidíme, že poslanie budujeme práve tu a práve teraz a že ho s určitosťou budujeme zareagovanim v prítomnom okamihu. Správa ktorú dostávame môže byť úplne všedná alebo nepodstatná, ale práve prostredníctvom tejto bezvýznamnej správy si budujete telo, budujete každý zub, každú rezonanciu. Ak by ste počúvali iba jeden zub, iba jednu časť ďasna, nemalo by to žiadny zmysel. Ale ak na vašej ceste počúvate a zhromažďujete informácie z každého zubu, z každého cyklu, z každého týždňa, z každého mesiaca, ste schopní nabiť hornú časť ústnej dutiny rezonanciou, ktorá je pripravená sa posunúť do spodných častí. Potom spodné časti sú tie, ktoré skutočne vytvárajú pohyb. Horné časti sú stabilnou časťou a iba zhromažďujú informácie. Spodná časť je tá, ktorá ju prežúva, vyjadruje a spája s centrom hrdla.

Mohli by to byť teda veci, ktoré vyzerajú že na seba nenadväzujú, ale prezentujú sa v moduloch, v module vzťahov alebo v nejakej určitej téme. Keď je správa vyjadrená, poslanie ste splnili; To znamená že postupojete na svojej ceste, a podnikáte kroky ku svojmu určeniu/osudu.

Toto sa deje na úrovni Zeme. Stvorenie nerozoznáva poslanie alebo osud. Čo stvorenie od vás chce je aby ste objavili sami seba, a kto vlastne ste v každom kroku svojho výskumu počas svojej evolúcie. Ak ste na svojej ceste získali formu/fyzické telo, vaša forma si praje túto cestu a želá si tento cieľ/osud. Na úrovni duše alebo spirit na tom nezáleží. Nie ste tu na to aby ste niečo dokazovali alebo aby ste niekam išli, ale ste tu na to, aby ste vedeli ako sa vyvíjate a aby ste sa učili.

Tretie oko a hrdlo musia byť v jednej línii. Musíte mať jasno v tom, aké odkazy počujete, bez zásahu vášho ponižujúceho ega a musíte sa slobodne prejavovať. Musíte rezonovať so svojou vibráciou, a so svojím posolstvom, aby sa  vaša cesta mohla otvoriť a vytvoriť a vy ste mohli po nej kráčať. Cesta neexistuje, pokým títo dvaja(tretie oko a centrum hrdla) spolu nespolupracujú, kým títo dvaja nevytvoria spojenectvo. Je toho veľa vo vašich zuboch, pretože každý zub má spojenie s tretím okom a s centrom hrdla.

Na konci dňa si položte otázku, čo som dnes počul? A ako som na to zareagoval? A podľa toho sa buď vaše poslanie odkladá, je dokončené alebo je v procese. Každý deň dostávate perly múdrosti zo svojho okolia, z náuky alebo kontaktu zo svojim životom. Každý deň dostanete správu, ktorá má viac uhlov pohľadu, aby ste prispeli alebo zrkadlili svoju vlastnú správu alebo poslanie.

Keď vydávate zvuk hmmm (so zatvorenými ústami), rezonancia vašich úst harmonizuje vaše poslanie a osud. Zároveň uvoľňuje a stimuluje chrbticu, pretože každý zub má tiež nervové ukončenie na každom zo stavovcov. Takže v tomto krásnom prepojení na biologickej úrovni môžete objaviť svoje poslanie a svoj osud/určenie/cieľ.

Osud nie je niečo, čo je vo vašej budúcnosti. Keď ste splnili poslanie dňa, dospeli ste k určitému vedomiu, ktorým ste naplnili váš osud, poslanie dňa, týždňa alebo mesiaca. Žiť vedome znamená počúvať správy ktoré sú Vám posielané. Vy ste poslom vo fyzickom tele. Takže to, ako odovzdáte svoju správu, napĺňa váš osud v hmote, takže vaša hmota(fyzické telo) má zmysel a účel. Všetko vychádza zo správy, z poslania, z účelu, smeru, cesty a toho, ako otvoríte svoju cestu. A to je biológia, a ty si vytvorený to urobiť. Takže čokoľvek, čo hovoríte, ak to nie je v súlade s tým, čo viete alebo čo sa snažíte preskúmať, je to mimo vašho poslania je to mimo správy/odkazu. Je to strata vašej energie. Správu neplníte.

Táto jednoduchá otázka, čo som dnes počul, aká bola téma toho čo som dnes počúval? Ako ma to inšpirovalo? Ako som to zistil? Ako to zapadalo do toho, čo viem? Napríklad dnes som mala s niekým hodinu. Táto študentka vedela, že musí podniknúť kroky na rozšírenie a robiť veci, ktoré nikdy predtým nerobila. Poobede som počula slovo “súťaž”. Potom som pochopila že nemôžete expandovať, ak súťažíte sami so sebou, ak máte očakávania o tom ako by mali udalosti prebiehať, alebo ako by sa to malo skončiť. Takže sa učím. A to vedie k tomu, že ja toto môžem naučíť vás.

Aj keď si chcete myslieť, že nič nerobíte a že nemáte poslanie a cieľ, je to preto, že nerozumiete alebo ste prikladali mimoriadnu hodnotu alebo niečo, čo sa snaží konkurovať obrazu, obrazu, ktorý dávate sebe.. Je to v poriadku, ale nie je to uvoľnené a nenaplní vás to. Takže, čo som dnes počul? Počas mediácie alebo v mojom každodennom živote a interakciách? Čo ma zaujalo? Čo vo mne rezonovalo? Na čom som sa dohodol a povedal: „Och, toto!“ Pretože nie ste iba poslom, ale neustále správy dostávate. A toto je prvá časť vašho poslania.

Berdhanya: máte k tomu nejaké otázky?

Študent: Áno, mám otázku, viac menej objasnenie. Povedali ste, že poslanie chce iba to, aby sme boli v evolúcii a pravdepodobne dostali formu. Povedali ste zároveň, že stvorenie neočakáva žiadnu cestu?

Berdhanya: Presne, neočakáva od vás že niečo budete, niečo urobíte alebo sa niečim stanete. To čo chce, je aby ste sa naučili. Preto je zákon spätnej väzby, vášho stvorenia, a to je všetko, čo máte. Spätná väzba vyššieho ja k vám, k vám prichádza z vášho konania, to všetko je spätná väzba. Ak sa zaoberáte spätnou väzbou, ak sa neskrývate v jaskyni, ak sa nebojíte alebo máte názorový systém, vďaka ktorému vyjadrujete menej svoje posolstvo, svoje učenie, vaše stvorenie napĺňa vášho tvorcu. Takto sa viac zabavíte, a budete šťastnejší. Je to, keď sa učíte. Nie, keď robíte veci dobré alebo zlé. Na tom nezáleží, všetko je to experiment. Je nebezpečné, keď sa rozhodnete nehrať. Nebezpečenstvo hrozí, keď sa rozhodnete nehrať. Pretože ste v tme. Rozhodnete sa, že správu, ktorú si dávate, nedostanete jasne a nebudete mať jasno v tom, ako musíte konať. Záleží teda na relaxácií pri experimente.

Berdhanya: Máte ďalšie otázky?

Študent: Zdá sa mi všetko jasné, že keď máme impulz k tomu, aby sme sa k niečomu dopracovali a niečo vyrobili, tento impulz je dostatočný na to, aby sme to vyjadrili a nasledovali, nasledovali vášne a veci vyjadrili, ale my nevieme ako sa to presne objaví. Ale impulz je tu a príťažlivosť pre výraz tu je, takže to je ako je potrebné robiť veci. Vy vždy poviete,  urob krok a pevná zem sa objaví.

Berdhanya: Je to tak. Dôležitou súčasťou je, že chápete, že keď sa tým riadite, plníte svoje poslanie. Vaše poslanie nie je niečo veľké, napríklad ako stať sa niečím, niečo robiť alebo niečo mať. Nič z toho to nie je. Ide o to, aby ste synchronizovali svoju správu s vaším prejavom, aby vaše ústa mohli rezonovať, byť portálom, potom ste poslom, ste misionárom, ste poslaním svojho stvorenia. Vy tvoríte svoj výtvor. V tom okamihu to je, a to je váš cieľ. To je osud, naučiť sa to. Takže to veľmi koriguje, čo je poslaním a účelom. Všetko sa to objavuje v závislosti od okamihu a toho, či sa vydáte na cestu alebo nie. Ak sa nevydáte, nenasledujete svoje poslanie. Nespĺňate svoju túžbu byť v tele, a zažiť tretiu dimenziu. Je to ako ísť do Disney Worldu a nejazdiť na žiadnych jazdách. Iba sa pozerať. Účelom je ísť na jazdu, aby ste mohli kričať a vyskúšať si, aké to je byť v Disney World..

Dobre, moji drahí, takže teraz viete význam zubov a ďasien a toho, keď hovoríte, alebo keď vydávate zvuk Hmmm, zrovnáte tieto dva. Je to tu veľmi silné miesto, mužské a ženské, jedno ktoré sa pohybuje a druhé je stabilné. Konkávne a konvexné rezonancie.