Thursday 30 September 2021

Vždy máš pravdu a tak sa uvolni

 

Musíte si priznať jednu vec, ktorá môže úplne zmeniť pohľad na vás život, medziľudské vzťahy a zároveň zmeniť postoj ku každodenným udalostiam. Takže, čo si musíte priznať je to, že ste príliš vážni a beriete veci príliš vážne. Staviate sa k životu so zamračenou tvárou a otázkami: Čo je tam pre mňa? Zapôsobím dnes dobre? Mam pravdu? Atď.

 

Všetky tieto mylne predstavy spôsobujú v tele napätie a spôsobujú vašu vážnosť, čo ma za následok, že vám ujde pred očami to, čo si máte všimnúť.

A tu je pre vás rada, ktorú vám dnes chcem dať. Najprv si uvedomte, čo spôsobuje vašu vážnosť a napätie a prečo chcete byt tak veľmi stiahnutí a zovretí? V prvom rade je to snaha udržať si určitú pozíciu.  Chcete mať pravdu. To, že chcete mať pravdu je založené na určitých informáciách a vychádza to z vašej mysle. Chcete byt perfektní, chcete mať pravdu, chcete sa ľuďom páčiť. Tomu úplne rozumiem.

 Ale, ako mať takú pravdu, ktorá by sa nezakladala na vašich názoroch? Alebo na vašich predošlých zážitkoch?

Pravdu máte vtedy, keď reagujete na svoju každodennú inšpirácie, ktorú dostávate. Srdcom prechádza elektrický náboj, ktorý preniká celým stvorením. Tento elektrický náboj pumpuje srdce a dáva nám  informácie a nás inšpiruje. Formou nápadu, vieme, že sa potrebujeme rozprávať s určitým človekom, potrebujeme niečo urobiť, niekam ísť.  

Iinšpirácia je veľmi hráva a vôbec nič na nej nie je vážne. No, ale určite ju môžete dať do kontextu vášho osudu, poslania a toho, že chcete mať pravdu.  Ale to nie je ten správny postoj.

Správny postoj je to, že vieme, že naše srdce je vždy prepojené s týmto elektrickým, milujúcim, plazmickým a prekypujúcim životom, ktorý k nám prichádza formou inšpirácie. A keď, teda reagujeme na inšpiráciu, ktorú dostávame a ktorá je založená na pravde, ktorú nezmeníme, neskorumpujeme, nenecháme sa ovplyvniť tým, čo robia ostatní ľudia alebo spoločnosť, Tak máme vždy pravdu.

 A tak ako, teda žiť s ľahkosťou? Tak, že nasledujeme to, čo je pre nás správne. Každý z nás je jedinečnou bytosťou, ktorá žije v jedinečnej časovej línii, ktorá sa nedá porovnať s nikým a s ničím iným.

 Tak, že sa rozhodni žiť s ľahkosťou! Život je príliš krátky. A keď si s a rozhodol ísť svojou životnou cestou hľadača, ktorého život, sa vraví, že je najintenzívnejší, pozdvihni hlavu hore a so svojou inšpiráciou budeš vždy žiť v pravde.