Tuesday 30 November 2021

Tancovanie v odovzdanosti

 

Dynamika vedomia a podvedomia

V dynamike podvedomia ide o naplnenie zemských tiel (alebo vedomia) množstvom skúseností spolu s učením. I keď už akokoľvek veľmi by sme chceli vedieť, čo nás chce život naučiť, lekcie podvedomia zostávajú záhadou. Nové testy alebo príležitosti na učenie môžu nastať kedykoľvek, keď ich najmenej očakávame a keď sú najmenej vítané. 

 

Prijatím skutočnosti, že nie sme schopní poznať všetko to, čo sa pre nás deje v tejto hre života, kráčame k večne trvajúcemu mieru. Zanechanie našich prefíkaných plánov, našich túžob urobiť veci dokonalými a ponorenie sa do činnosti, prináša prijatie a pokoj.

Keď prijmeme, že si môžeme byť plne vedomí iba vedomých prvkov nášho života, získame sebadôveru, posilnenie a bezpečnosť. Pracujte s tým, čo máte pred sebou ako fakt a zanechajte zvyšok, ktorý bude len vašimi interpretáciami alebo projekciami o vašich skúsenostiach.

Kľúčom k nášmu odovzdaniu, vnútornému toku a seba-uvedomeniu je pochopenie úlohy podvedomých tiel vo vzťahu k našim vedomým telám. Medzi nimi existujú intímne a tajomné zákony, ktorým nič neujde k tomu aby podporili rast, rovnováhu a vnútornú slobodu.

Pochopte: 

Podvedomie je základom k vytvoreniu hmoty. Hmota (vedomá) vyžaduje prijatie toho, čo sa vytvára. Je potrebné opustiť vaše osobné plány, významy a interpretácie, aby sa podvedomie mohlo prejaviť naplno a holisticky.

Podvedomie bude neustále zalievať a marinovať vedomie zážitkami, ktoré potrebujeme dokončiť, uvedomiť si alebo vytvoriť. Zdroj tohto kúpeľa pochádza z vašej štruktúry, ako aj z 12 lúčov.

Podvedomie nemá pravidlá o tom, ako, kde, kedy, správne/nesprávne alebo akým štýlom sa učíte vaše lekcie. Žiada sa len to, aby ste hrali to, čo je pred vami, bez zásahov a úprav.

Material podvedomia je formou Lásky: preto vám vždy dáva skúsenosti, ktoré sa musíte naučiť ako ďalšie, a nikdy vám nedáva viac, ako dokážete zvládnuť.

Podvedomiu nezáleží na tom, ako sa k svojim lekciám postavíte alebo k nim pristúpite. V skutočnosti umožňuje každému z nás experimentovať s naším jedinečným výrazom, s podporou rozmanitosti a originality. Je založené na inkluzívnosti a nezasahovaní.

Podvedomá hmota je väčšia ako vaša vedomá hmota. Objíma, udržiava a vytvára hmotu. Vedomá hmota je tvorená neustálym tokom podvedomia do hmoty. Ako keď si predstavíte vnútro slepačieho vajca. Vedomie je žltý stred (žltko) obklopené podvedomým, vaječným bielkom.

Podvedomá hmota zahŕňa všetko, čo robíte a ako to robíte. Jedinou požiadavkou je, aby ste nezasahovali do interpretácií, ktoré pochádzajú z vašej osobnej vôle a nevedomosti.

Tiež pochopte:

Vedomá hmota (pozemské telá) je všetko to, s čím musíte pracovať.

Pozemské telá obsahujú všetky atribúty podvedomej hmoty (všetky telá duše).

Pozemské telá majú všetku schopnosť organizovať, metabolizovať a pracovať so vstupmi poskytovanými z podvedomej hmoty, ak sú oslobodené od vašich interpretácií.

Vnútorná sloboda je prijatie schopnosti zemských tiel prijímať tok a atribúty podvedomia. Jednoducho konáte podľa toho, čo je pred vami, bez zásahov, pridaného významu alebo očakávaní. 

Keď pochopíte tento princíp, spojíte sa so svojou prirodzenosťou. Dynamika medzi vedomou a podvedomou hmotou je jadrom života a základom rastu. Pochopenie tejto prirodzenej dynamiky je sloboda. Nechajte to volne prebiehať. Tok vám dá rôzne štýly – príjemný a nepríjemný – a ak opustíte akékoľvek rozlišovanie medzi príjemným a nepríjemným, zostanete nimi nedotknutý. Ak zasiahnete vyhýbaním sa nepríjemných zážitkov, pocitom a myšlienkam, dostanete sa do hry na vyhýbanie sa. Ak zasiahnete honbou za príjemnými pocitmi, zážitkami alebo myšlienkami, budete pohltení chamtivosťou, vyčerpaní námahou a frustrovaní porážkou.

Čím viac zasahujeme, tým viac deformujeme svoj prístup k toku života. Ako zátarasa v rieke, náš prístup k tomuto prirodzenému toku je zablokovaný. Náš život je potom len výtvorom našej fantázie, predstáv a hodnôt. Nie je skutočný – nemá skutočnú vitalitu, tvorbu, kontakt alebo rast atribútov, ktoré hľadáme.

Keď dovolíme interakcii dynamiky vedomej a podvedomej hmoty, umožníme, aby sa objavil božský poriadok a znovu získal trón slobody. Sme prirodzení a dovoľujeme aby sa cez nás prirodzene prejavila. Vítame všetky pocity a zážitky a zdobíme ich svojou jedinečnosťou.